Loading...

Najlepší na prípravu cesta miesič Fimar

Miesič cesta je neoddeliteľnou súčasťou každej Slovenskej reštaurácie, školskej kuchyne, nemocnice alebo pizzérie, cukrárne. Je takmer všade. 

Stroj na výrobu rôznych druhov cesta, špeciálne určený pre mäkké cestá, ako je chlieb, pizza a koláče, knedle. Štruktúra lemovaná brániaca poškriabaniu laku – súčasti prichádzajúce do styku s potravinami sú ľahko udržateľné a z nerezovej ocele. Prístroj má bezpečnostné mikrospínače. 

Miesič cesta Profi
Miesiče sú s neoddeliteľnou nádobou a pevnou hlavou s nerezovým ochranným krytom. Nádoba a hnetací hák sú z nerezu. Prístroj má silnú a spoľahlivú prevodovku. Sú dostupné aj modely s výklopnou hlavicou a s oddeliteľnou nádobou. Časovač a kolieska sú v cene.
Všetky modely sa dajú objednať s dvoma rýchlosťami a zároveň aj na 230V


Pozor, celkový objem kotlíka neznamená vždy celkovú kapacitu spracovávanej suroviny! Záleží na type suroviny. Pri hutnom ceste sa kapacita v kg pohybuje na 1/3 objemu kotlíka. Je to dané maximálnym zaťažením prevodov na danom prevodovom stupni vzhľadom k objemu kotlíka.

Miesiče sú vrátane časavoača 

 Súčasťou miesiča je časovač v cene produktu! Nastavíte si presný čas miesenia a ste bez starostí.

Kolieska na miesiči

 Súčasťou sú aj kolieska sami sa môžete rozhodnúť , kde a na akom mieste chcete miesiť. Čo je výhodou aj pri odložení miesiča, ak ho momentálne nepoužívate.

Naša ponuka

Miesiče a vaľkače cesta za najlepšie ceny!

Vám dodáme hneď alebo od 2 do 4 týždňov záleží od modela

Základné typy miesičov držíme skladom ale podľa špecifikácií šitých na zákazníka sú zväčša výrobným artiklom. Môžete si ho zakúpiť priamo v našom obchode.

Naša ponuka
Od |2020-10-05T23:19:05+02:008 februára, 2019|

Zdielať tento článok!

Leave A Comment

Go to Top