Plánovanie pravidelnej preventívnej údržby kuchyne a servisu je najlepším spôsobom, ako udržať vaše profesionálne kuchynské vybavenie v plynulej prevádzke a vyhnúť sa prestojom.

1. Kúpte si kvalitné kuchynské vybavenie a dobre sa oň starajte

Staré príslovie ktoré znie „dostanete to, za čo zaplatíte“ platí najmä pri profesionálnom kuchynskom vybavení. Aj keď nie je nutné kupovať najdrahšie vybavenie, je nevyhnutné zabezpečiť, aby ste si kúpili vysokokvalitné vybavenie. Uistite sa, že každý kus vybavenia, ktorý si kúpite, je vhodný na daný účel a zvládne pracovné zaťaženie, ktorým sa myslí čas jeho dennej prevádzky a výkon.

Vyškolte svojich zamestnancov, ako správne používať každý kus zariadenia, a v prvom rade sa oň starať a zároveň ho pravidelne čistiť, aby bolo všetko v dobrom prevádzkovom stave. Veľa problémov s údržbou kuchyne je spôsobených zlou manipuláciou so zariadením a čistením zariadení, ktorej sa dalo predísť lepším zaškolením.

2. Naplánujte si preventívnu údržbu kuchyne

Najlepším spôsobom, ako sa vyhnúť prestojom, je zabezpečiť, aby ste Vašu kuchyňu pravidelne servisovali a udržiavali. To vás ochráni pred poruchami zariadenia počas servisu a súvisiacimi finančnými a reputačnými dôsledkami. Plánovanie pravidelnej preventívnej údržby je nákladovo efektívny spôsob, ako udržať vaše zariadenie v prevádzke a vyhnúť sa opravám alebo výmenám. Aj keď s plánovaním návštev údržby a servisu technológie musíte počítať s navýšením vašich nákladov, ale v konečnom dôsledku sa to oplatí započítať, pretože vám to pomôže sa vyhnúť prekvapeniam a nežiaducim výdavkom na poruchy kuchynského vybavenia.

Umývačka pohárov 40 STALGAST

Bez odpadového čerpadla. Celonerezové prevedenie, s nerezovými umývacími ramenami, s oplachovými ramenami z termoplastu, rozmery koša: 400 x 400 mm, max. výška vsuvu 300 mm, umývací cyklus 120 a 180 sekúnd, vrátane dávkovačov na umývací aj oplachový prostriedok, spotreba vody za cyklus cca 2,5 l, vrátane univerzálneho koša a koša na príbor.

Odmasťovací prostriedok 5 l na rúry, grily a konvektomaty

Odmasťovací prostriedok 5 l. Odmasťovací prostriedok na odstránenie silných mastných nečistôt, predovšetkým z grilov, konvektomatov a rúr.

3. Plánujte pravidelné audity kuchynského vybavenia

Aby ste mali prehľad o údržbe vašej kuchyne, je nevyhnutné, aby ste si rozpisovali, zaznamenávali a monitorovali vaše vybavenie jeho údržbu a aj servisné zásahy. Aby ste viedli evidenciu jeho čistenia či dopĺňania čistiacich prípravkov, ktoré sú súčasťou niektorých zariadení. Zároveň tak kontrolovali jeho výkon v priebehu času.

4. Rozpočet na príležitostnú renováciu zariadenia

Cenovo najefektívnejší spôsob výmeny zariadenia je často jeho renovácia s funkčnými dielmi, radi Vám poradíme so správnym výberom zariadení pre ich účel v dispozícii a výkonu kuchyne, lebo to je základ spokojného zákazníka, zamestnanca a samozrejme aj majiteľa prevádzky.

Gastrozariadenia za najlepšie ceny

Na Gastrotatry.sk

Naša ponuka profesionálneho vybavenia kuchýň

Profesionálne zariadenie za najlepšie ceny u nás!

Vám dodáme hneď no najneskôr do troch týždňov…

Naša ponuka profesionálneho vybavenia kuchýň