Zeleninové krájače BIG sú vhodné pre rýchle a jednoduché rezy.

Naše zeleninové krájače a roboty ponúkajú rôzne modely – stolové zariadenia ako aj voľne stojace multifunkčné stroje – všetky ponúkajú vyššiu produktivitu,  v ponuke máme krájače s klasickým, ale aj veľkým otvorom, ktorý je vhodný na to, ak chceme krájať rýchle a doň ľahko a rovno vložiť aj celú hlávku kapusty. Veľký otvor je aby sa zmestili všetky druhy zeleniny a ovocia. Jediné, čo musíte urobiť, je len stlačiť tlačidlo a vložiť zeleninu v jednom plynulom pohybe. Takto rýchlo a efektívne nakrájate veľké množstvo zeleniny.

Krájač zeleniny BIG spĺňa všetky Vaše potreby rezania zeleniny a ovocia a zároveň ponúka vysokú produktivitu, vynikajúci výkon, vynikajúcu kvalitu.

  • Má extra veľký otvor
  • je vhodný na krájanie zeleniny, ovocia, syra, a pod.
  • je z lešteného hliníka
  • 2 mikrospínače garantujú bezpečnosť pri práci
  • v balení sú 3 strúhacie kotúče Ø 2 mm, 4 mm
  • ďalšie kotúče je možné dokúpiť (str.195)
  • otvor: Ø 16,5 cm

Páka je z nerezovej ocele, násypka z lešteného hliníka a rezné kotúče sú snímateľné a vymeniteľné a zabezpečené mikrospínačmi.

Môžete sa rozhodnúť pre krájač ktorý Vám pomôže spracovať zeleninu tak rýchlo a v takom množstve ako potrebujete všetko samozrejme záleží od typu rezného kotúča. Pre zeleninu vo forme kociek či, zemiakov vo forme hranolčekov sú vhodné kotúče kockovače v kombinácii s rezným kotúčom a hranolkovače je to mimoriadne obľúbené v závodných kuchyniach škôlkach a školách.

 

 

Naša ponuka profesionálnych krájačov

Profesionálne krájače za najlepšie ceny u nás!

Vám dodáme hneď no najneskôr do dvoch týždňov…

Profesionálny krájač Big je momentálne za zvýhodnenú cenu! TU

Naša ponuka profesionálnych krájačov