Profi kuchyne spotrebujú veľa elektriny a plynu a ak neberiete ohľad na spotrebu energie, môžete dostať obrovské účty čo v dnešnej dobe neprimeraného zdražovania je pre Gastro katastrofa. Ak chcete ušetriť peniaze a znížiť náklady vašej kuchyne, tu je niekoľko jednoduchých tipov na zníženie spotreby energie vašej Gastro prevádzky. Úspora energie v profesionálnej kuchyni je na prvom mieste.

1. Investujte do energeticky účinných zariadení

Najlepší spôsob, ako znížiť každodennú spotrebu energie, je investovať do energeticky úsporného kuchynského vybavenia a spotrebičov. Pred nákupom kuchynského vybavenia sa uistite, že ste vykonali dôkladný prieskum a vybrali položky, ktoré majú najlepšie energetické hodnotenie. Tajomstvo tejto odpovede je v použití moderných kuchynských technológií. Ide predovšetkým o multifunkčné zariadenia napríklad typu konvektomat, alebo kombi šoker.

2. Pravidelná údržba

Zariadenia, ktoré neboli správne vyčistené, musia pracovať tvrdšie a spotrebúvať viac energie v procese. Uistite sa, že všetko vaše kuchynské vybavenie je vyčistené a dobre udržiavané a všetky diely fungujú správne. Ak sú niektoré časti poškodené, čo najskôr ich vymeňte a opravte. Má to veľký vplyv na úsporu energie v profesionálnej kuchyni.

Univerzálny robot B20-400V

Univerzálny robot B20-400V – s predpripravou pre nadstavec, nerezová nádoba s objemom 20 l, 3 rýchlosti práce – 3 nadstavce v cene: na miesanie, miesenie a slahanie, nie je vhodný na tazké a hutné cesto – max. múka 4 kg / max. cesto 6 kg, rozmery: 490 x 540 x 780 mm, 1,1 kW / 400 V, váha 95 kg

Multifunčný šokovač / nízkoteplotná rúra INFINITY-0511

Multifunčný šokovač / nízko teplotná rúra, 5XGN1/1, INFINITY-0511. Kapacita: 5 x GN1/1 – 65 mm alebo 8 x EN 600 x 400 mm (šxh), schladzovač – 25 kg/cyklus, zmrazovač – 15 kg/cyklus, pokrmová sonda: 4 – bodová, dotykový 9“ HD displej s piktogramami, 3 prednastavenia intuitívneho Menu

3. Používajte energeticky úsporné osvetlenie

Ak hľadáte energeticky najefektívnejšie osvetlenie, vyberte si LED osvetlenie. Aj keď sú spočiatku o niečo vyššie, LED svetlá vydržia oveľa dlhšie ako halogénové žiarovky a ušetria značné množstvo energie. To vám z dlhodobého hľadiska ušetrí veľa peňazí.

4.Znížte spotrebu tepla

Môžete skúsiť znížiť teplotu vody v umývačke riadu a inom čistiacom zariadení (a pritom zabezpečiť, aby bola hygienická). Môžete sa tiež pokúsiť izolovať chladné a horúce časti vašej kuchyne pomocou odsávača kondenzátu alebo pásových dverí. Predídete tak tomu, že budete míňať zbytočnú energiu na udržiavanie chladných oblastí v chlade a teplých oblastí.

5. Nezabudnite vypnúť

Vypnutie všetkých energií a energií po pracovnom dni znamená veľký rozdiel v úspore energie. Toto je obzvlášť dôležité, ak máte zatvorené v deň štátneho sviatku alebo z iného dôvodu zatvorenia. Uistite sa, že všetci vaši zamestnanci vedia, kde sú všetky elektrické zásuvky a vypínače, aby vám mohli pomôcť.

Ak hľadáte vysokokvalitné a energeticky úsporné kuchynské vybavenie, kontaktuje nás www.gastrotatry.sk ešte dnes! Sme odhodlaní pomáhať profesionálnym kuchyniam ušetriť peniaze a znížiť ich uhlíkovú stopu.

Gastrozariadenia za najlepšie ceny

Na Gastrotatry.sk

Naša ponuka profesionálneho vybavenia kuchýň

Profesionálne zariadenie za najlepšie ceny u nás!

Vám dodáme hneď no najneskôr do troch týždňov…

Naša ponuka profesionálneho vybavenia kuchýň