Leto je tu a s ním krásne večery, ktoré trávime na terasách. Je super ak na Vašich terasách je aj večer príjemný a všetci návštevníci sa cítia dobre a vychutnávajú si svoje nápoje v príjemnom prostredí bez otravného hmyzu ktorý odstraňujú lapače na likvidáciu hmyzu.

Na jeho odstránenie je mnoho možností, ale na to aby sme hostí neobťažovali a nepoužívali žiadne chemikálie, výpary, ani zápachy je pre každú reštauráciu, kaviareň či domácnosť najlepší UV lapač hmyzu.
Jeho unikátna a precízne spracovaná konštrukcia zaisťuje, že jednotka má vysokú účinnosť a bezpečnosť s nízkou spotrebou. Prístroj používa UV – A svetlo, ktoré láka lietajúci hmyz, ktorý je následne elektrickým prúdom na vnútorných sieťach paralyzovaný, a potom padá do veľkého zásobníka, kde zahynie.
Nádobka sa dá vyberať a ľahko sa čistí. Prístroj je šetrný k životnému prostrediu, nepoužíva žiadne chemikálie, výpary, ani zápachy.
Lapač hmyzu nájde svoje využitie najmä v reštauráciách, továrňach, obchodoch s potravinami, nemocniciach, skladoch, ale aj v domácnosti, alebo pri posedení na záhrade, skrátka kdekoľvek kde Vás bude obťažovať lietajúci hmyz.

    • možno pripevniť na stenu alebo zavesiť
    • vábenie hmyzu systémom UV žiariviek
    • pasca je vybavená sieťkou s vysokým napätím
    • pomocné zariadenie v systéme HACCP
    • monitorovanie lietajúceho hmyzu
    • dosah:

Lapače na likvidáciu hmyzu podľa m2

Kliknite na dole uvedený rozdelený lapač podľa m2 a ste priamo v eshope.
Lapače  minimálne na  20 m2
Lapače minimálne na  30 m2
Lapače minimálne na  50 m2

Takže už len stačí ak si taký aký Vám vyhovuje zadovážite a s hmyzom a otravnými muchami zatočíte.

Naša ponuka lapačov hmyzu

Profesionálne lapače hmyzu za najlepšie ceny u nás!

Vám dodáme hneď no najneskôr do dvoch týždňov…

Naša ponuka lapačov hmyzu