teplomer gastrotatrySprávne pripravené jedlo a jeho teplota Vám prinesie viac spokojných zákazníkov a dodá istotu vašim kuchárom pri ich príprave.Nákup správnych teplomerov je dôležitý je to ozaj lacný a dôležitý doplnok, aby ste pripravili jedlo, ktoré je bezpečné konzumovať a vyhli sa tým nepríjemnostiam. 

Teplota potravín je jedným z najdôležitejších faktorov z pohľadu v boji proti chorobám z konzumácie pokazených a nesprávne skladovaných či tepelne upravených potravín. Baktérie môžu pomaly rásť v jedlách pri nízkych teplotách,  a len sa množiť pri teplotách strednom rozsahu. Varením jedál pri vysokej teplote, môžeme odstrániť škodlivé baktérie. Najlepší spôsob, ako zistiť, či je jedlo varené na správnu teplotu, je s potravinovým teplomerom.

gastrotatry teplomerikTeplomer jedál je nástroj, ktorý každý kuchár potrebuje pravidelne používať najmä pri varení mäsa. Je dôležité, aby digitálne teplomery boli riadne kalibrované, aby sa zabezpečilo správne čítanie. Je tiež dôležité, že teplomer je vložený v správnej oblasti. Pokiaľ nie je používaný správne, môžete zažiť falošné čítanie, ktoré môže viesť k nedostatočne tepelne upraveným jedlám. Skutočne jediným spôsob, ako posúdiť, či sa jedlo správne varí je v závislosti na teplote.

Máme pre Vás niekoľko druhov teplomerov , máme z nich slušnú ponuku v našom E-Shope  pokiaľ si chcete vybrať. Teplomery na pečenie do rúr, teplomery do chladničiek, vreckový teplomer, teplomer sonda na pečenie, laserový teplomer, digitálny teplomer so sondou, digitálny teplomer a vlhkomer ktoré si môžete zakúpiť.