3 dôvody prečo v gastronómii používať výhradne detekovatelné náplaste

3 dôvody prečo v gastronómii používať výhradne detekovatelné náplaste

Ide o reznú ranu, odreninu, spáleninu? Je zranenie na prste, na jeho končeku, na kôstkach prstov, na dlani, ramene alebo v mieste na ktoré je komplikované dosiahnuť? Detectaplast má v ponuke špecifickú náplasť pre každý prípad.

Je to komplexná rada vysoko kvalitných detekovateľných náplastí s dlhou životnosťou celosvetovo používaných v oblasti manipulácii s potravinami, v gastronomii, priemyselných kuchyniach, obchodoch so sendvičmi, pekarní, mäsiarní apod. Čo je dôležitejšie ako profesionálna starostlivosť pri drobných poraneniach a manipulácii s potravinami v kuchyniach a cateeingu.

1. Modré a detekovateľné náplaste viditeľné všade

V oblasti manipulácii s potravinami je potrebné sa venovať bezpečnosti a hygiene maximálnu pozornosť. Predstavte si, že by ste našli zakrvavenú náplasť vo Vašom jogurte, v polievke v reštaurácii, mletom mäse u mäsiara, alebo zapečenú v chlebe z pekárne. Tomu je nutné za akýchkoľvek okolností zabrániť, aby bolo možné zaručiť bezpečnosť potravín!

Tento problém riešia EU smernice a rôzne systémy riadenia akosti ako je HACCP. Všetky firmy zapojené do prípravy, výroby, balenia, distribúcie a prepravy potravinárských výrobkov musia mať pomôcky pre prvú pomoc, ktoré týmito smerniciam a nariadeniam vyhovujú. Detectaplast ponúka kompletný sortiment detekovateľných produktov pre poskytnutie prvej pomoci, ktoré tieto striktné, avšak nutné, štandardy splňujú.

Všetky detekovateľné modré náplasti vyhovujú HACCP, IFS a BRC štandardom a sú špeciálne navrhnuté tak, aby nekontaminovaly potraviny. Viete z čoho sa skládajú?

 

Náplaste pre všetky typy poranenia

2. Náplasti sú rôznych rozmerov  a použiteľné prakticky na ktorékoľvek miesto na tele

V ponuke sú náplaste v rôznych veľkostiach a typoch pre špecifické poranenie, s cieľom poskytnúť čo najlepšiu možnú starostlivosť na ktoromkoľvek mieste na tele. Okrem klasických rozmrerov sú v ponuke aj dlhé náplaste na prsty (12 a 18 cm) vhodné pre fixáciu okolo klbov prstov. Náplaste na kotníky prstov sú vyrábané v tvare písmena H pre komfortnú ochranu. Náplaste v tvare motýľa sú vyvinuté špeciálně pre ochranu poranení na špičkách prstov. K ponuke patria tiež náplaste v rolke, ktoré je možné jednoducho odstrihnúť na požadovanou veľosť ako komu vyhovuje.

3. Majú vlastnosti ktoré sú pre všetky typy poranení

Náplaste pre všetky typy poranenia
Naša ponuka náplastí

Detekovateľné náplaste za najlepšie ceny u nás!

Vám dodáme najneskôr do dvoch týždňov

Vyberte si z rôznych druhov podľa Vašej predstavy a potreby.

Naša ponuka náplastí
Od |2020-10-05T23:08:44+02:0019 mája, 2017|

Zdielať tento článok!

Leave A Comment

Go to Top