Áno, stretnete sa s nimi v každej prevádzke, ktorá má niečo dočinenia s jedlom, s gastronómiou.

Vidíte ich v predajni mäsa vo vitríne, takisto v lahôdkach, v zmrzlinárni, ale aj v každej profesionálnej kuchyni, pizzerii, bufete, fast foode. Bez nich to jednoducho nejde. Väčšie sa používajú sa na prípravu jedla, známe pod laickým názvom pekáče, alebo plechy. Gastronádoby možno využiť vo všetkých gastro zariadeniach ako napr . konvektomat , rúra na pečenie , výdajný vodný kúpeľ , prepravný termobox , chladnička, šokový zmrazovač , regály skladov a ďalšie … Gastronádoby sú ideálne pre prepravu, výdaj jedál i skladovanie .

hotel-restaurant-kitchen-equipment-800--81214991Sada „STANDARD“

sú GN vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 18/10 s hrúbkou do 0,8 mm, zosilnené rohy zvyšujú trvanlivosť, ich tepelná odolnosť je do 300°C,sú vhodné aj do konvektomatov. Z tohto typu ponúkame 3 druhy nádob, a to základné, s úchytmi a perforované. K typu STANDARD ponúkame aj pokrievky ku každej veľkosti v prevedeniach: základné, so silikónovým tesnením a s výrezmi na úchyty.

Smaltované gastronádoby:

Sú to plechové GN so smaltovou povrchovou úpravou, vhodné pre domácnosti, ale aj pre profesionálne kuchyne, vysoko tepelne odolné a ľahko udržiavateľné.

Polykarbonátové gastronádoby:

Priehľadné GN vo všetkých veľkostiach podľa normy EN 631 s praktickou mierkou obsahu na boku, s hladkým povrchom. Ideálne pre prácu s potravinami, (pulty a stravovacie služby) a na odkladanie potravín. Sú vhodné do mikrovlnky, sú stohovateľné, nárazuvzdorné a vhodné do umývačky riadu. Nie sú vhodné do vodných kúpeľov. Ich tepelná odolnosť je od -40°C do +99°C.1283756582577_hz-myalibaba-temp12_7017

K týmto GN ponúkame pokrievky základné a so silikónovým tesnením, rovnako z polykarbonátu, vo všetkých veľkostiach.

Naša ponuka Gastronádob

GN za najlepšie ceny u nás!

Vám dodáme hneď no najneskôr do dvoch týždňov
Naša ponuka Gastronádob