Loading...

Plynové sporáky Berto’s

Dokonalá forma harmónie a efektivity. Dizajn vyrobený v Taliansku je nezameniteľnou súhrou kvality a charakteru.  Za tým všetkým je 40 Rokov skúseností vo výrobe gastronomickej technológie

Výskum, inovácie, dizajn a charakter. Spoločnosť Berto’s vyrába profesionálne sporáky, ktoré spĺňajú početné potreby profesionálnych kuchárov, s veľkou pozornosťou venovanou ergonómii, komfortu, funkciám, sile a bezpečnosti. Pracuje viac ako 40 rokov výskumu a vývoja na dosiahnutie dokonalosti. To znamená efektívne funkcie, krásne vzory a maximálnu spoľahlivosť.

Berto’s  vstavané varné zariadenia sú vyrábané a testované testované pod záťažou tak aby vydržali v plnej kondícii čo najdlhšie obdobie. Kvalita ocele je najvyššia tak ako odborné znalosti technikov. 

Plynové sporáky s 3 ročnou zárukou

Sporáky sú vybavené s vysoko výkonnými horákmi 3,5 kW a 7 kW.  

Plynové horáky sú s pilotným plameňom, plechy pod horákmi sú odnímateľné pre jednoduché čistenie. Vyrábajú sa s rúrou aj bez rúry. S podstavcom aj bez podstavca. Na mieru Vašej kuchyne a jej dispozície. Rúry na GN 1/1 (620 x 390 x 295 mm) alebo GN 2/1 (685 x 550 x 295 mm). GN1/1 E-rúry sú teplovzdušné, GN 2/1 rúry sú statické. Plynové rúry sú s piezo-zapaľovaním a s pilotným plameňom.

Kvalitné liatinové horáky ARC s ochranným povlakom

 S veľmi hrubými liatinovými horákmi s  vysokým výkonom a vysokou produktivitou. Ideálne pre varenie na veľkých panviciach. Vysoká energetická účinnosť umožňuje každoročne ušetriť aspoň 30% plynu v porovnaní s tradičnými horákmi.

Rozoberateľné horáky

 Veľmi jednoducho rozoberateľné horáky a spodné krycie plechy pre jednoduché čistenie. Zaoblené hrany zaručujú maximálnu hygienu, čistotu a jednoduchú údržbu.

Naša ponuka

Berto’s varná technológia za najlepšie ceny!

Vám dodáme od 2 do 6 dvoch týždňov vyrábajú sa na zákazku

Základné typy sporákov držíme skladom ale podľa špecifikácií šitých na zákazníka sú zväčša výrobným artiklom. Kontaktujte nás so žiadosťou o cenovú ponuku. V ponuke sú základné rady 700 a 900.

 
Naša ponuka
Od |2020-10-05T23:05:27+02:006 decembra, 2017|

Zdielať tento článok!

Leave A Comment

Go to Top