Nerezový nábytok vybavenie kuchýň na mieru

Naša ponuka nábytku
Nerezový nábytok napr. Pracovné stoly, príborníky, nástenné skrinky, policové zostavy ,umývacie stoly jedno alebo dvoj a viac drezové, drezy, odkladacie a umývacie stoly, výlevky.
Naša ponuka nábytku

Ohrievacie pulty

Nerezove gastrozariadenia z našej výroby

Ohrievacie výdajné pulty

Na udržvanie teplých jedál. Výdajne pulty je možné zabudovať do výdajov jedál, ohrev tanierov. Ohrievacie stoly sa používajú na ohrev tanierov, sú tepelne izolované a majú dynamický ohrev ventilátorom.

Chladené stoly

Chladené vytríny, stoly a výdajné stolíky

Chladené stoly

Rôznych typov, zásuvkové, dierkované s chladiacou vaňou. Sú v nich zabudované zásuvky na uskladnenie gastronádob. Chladené vozíky na použitie do výdajov stravy formou švédskych stolov. Chladené vitríny.

Odsávače pár

Nerezové odsávače pár a digestory

Odsávače pár

Vyrábame pod typovým označením DN, v ktorých je zabudované osvetlenie a tukové filtre. Odsávače pár je možné napojiť na vzduchotechniku, alebo na samostatný vývod.

Nerezový nábytok

Základným výrobným programom našej sesterskej firmy je výroba nerezového nábytku napr. Pracovné stoly, príborníky, nástenné skrinky, policové zostavy ,umývacie stoly jedno alebo dvoj a viac drezové, drezy, odkladacie a umývacie stoly, výlevky. Samozrejmosťou sú atypické výrobky a rôzne kombinácie nábytku. Nerezové pracovné stoly vieme kombinovať z orbilanovými (plastovými) doskami. Pracovné dosky na prianie zákazníka vieme vyhotovíť aj v rádiusovom prevedení. Nerezový nábytok je možné použiť v gastronomických prevádzkach napr.: v kuchyniach, prevádzkach na spracovanie potravín a potravinárskom, zdravotníckom achemickom priemysle a pod.

  • Poradenstvo a projekcia podľa hygienických noriem HCCP
  • Vybavenie kuchýň na mieru
  • Pri požiadavke zákazníka riešime projekciu dispozičné riešenie
  • Vyberieme technológiu podľa požiadaviek zákazníka vzhľadom na potreby prevádzky
  • Zabezpečujeme a venujeme sa výrobe a dodávke spoľahlivých a kvalitných gastrozariadení

Vybavenie gastroprevádzok na mieru

TU

Naša ponuka nerezového nábytku!

Vám vyrobíme na základe Vašej požiadavky do dvoch týždňov…

TU