Našťastie čo je hrniec netreba vysvetľovať nikomu. História hrnca a jeho používania siaha do ďalekej minulosti, vykopávky o tom dokazujú svoje. Sledovať, ako sa hrniec zdokonaľoval je prinajmenšom zaujímavé. Samozrejme sa časom, pokrokom a vedou zdokonalil až na hrniec v takej forme, aký sa používa dnes.

Myslím, že nikomu nie je potrebné vysvetľovať prečo hrniec patrí medzi tie najzákladnejšie zariadenia kuchyne. Práve pre jeho dôležitosť je potrebné dávať dôraz na jeho kvalitu. Tak ako je dôležitý výkon sporáka tak je aj dôležitý hrniec ktorý naň položíme a od toho je aj závislá rýchlosť prípravy jedla a jeho kvalita. Teplo sa v hrnci musí rozložiť po celej jeho ploche, tak aby sa dĺžka prípravy skrátila, to znamená aj pomocou hrnca sa zrýchľuje výkon. Kvalita hrnca je aj jeho materiál keďže u nás ide o tie objemnejšie  hrnce tak ich váha aj s jedlom je ozaj veľká. Preto dôraz by mal zákazník dávať aj na spevnené uchá. Keď sa prenáša polievka z varnej stoličky je hádam najhoršia predstava, že by sa to ucho odtrhlo, alebo pre svoju teplotu nedalo chytiť inak ako s rukavicou.

Naše nerezové hrnce sú nielen kvalitné a praktické, ale sú aj za super ceny

Ponúkame Vám vysokokvalitné nerezové hrnce s trojitým dnom:
nerez – hliníková výplň 6 mm – nerez.
Vďaka trojitému dnu sú vhodné na všetky typy šporákov! Dobre priliehajúca pokrievka z nerezu hrúbky 1,2 mm prispôsobená pre lepšiu cirkuláciu pary.

Majú nezahrievajúce sa úchyty viacbodovo upevnené. Na hrncoch s väčším objemom sú úchyty extra spevnené.
Sú to hrnce profesionálnej kvality s klasickým nadčasovým dizajnom za dostupnú cenu určite vhodné aj pre domácnosť. Výhodou je, že si môžete vyskladať sadu hrncov podľa vlastných požiadaviek, podľa vlastnej skúsenosti, aký tvar a akú litráž používate pri varení vo svojej kuchyni najčastejšie. Dokonca Vaša sada nemusí mať práve 6 kusov, ale toľko, koľko potrebujete. Môže mať netradičné zloženie, iné, ako keď si kupujete pevnú sadu.
Vaša predstava ako si vyskladať novú sadu hrncov do svojej kuchyne sa môže začať plniť stačí ak kliknete na odkaz dole. Prajeme príjemné nakupovanie!

Naša ponuka Nerezových hrncov

Hrnce za najlepšie ceny u nás!

Vám dodáme hneď no najneskôr do dvoch týždňov
Naša ponuka Nerezových hrncov