bar www.gastrotatry.sk Ponúkame Vám kompletné riešenie a vybavenie barových, recepčných, cukrárenských a reštauračných odbytových stredísk šitých na mieru, vrátane interiérových prvkov a vybavenia. Pulty, zápultia, rampy vyrábame v rôznych tvaroch a dĺžkach. Používame rôzny materiál napr.: prírodný kameň, plast, kov, nerez, mosadz, drevotrieskové dosky, masív a rôzne obklady dostupné na trhu. Vieme sa prispôsobiť rôznym architektonickým návrhom a realizáciám interiéru.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bary sú veľmi náročným prvkom pre riešenie dizajnu aj pre vlastné dodávky zariadení. Pretože sa väčšinou nejedná o sériovú výrobu ale atypické prvky podľa dizajnu pre ktorý sa zákazník rozhodne a následne dohodne podľa návrhu konštruktérov, či návrhu architektov. Je to nielen výroba ale aj doplňujúca technológia značiek ktoré distribuujeme a servisujeme. Z týchto požiadaviek vyplývajú aj dizajnové úpravy na zariadenia, ktoré sú umiestnené pri bare. Bary dodávame aj do menších prevádzok a aj s veľkou vyťaženosťou.
Bary môžu byť aj oválnych tvarov kedy dodávame nerezové dosky rádiusových prevedení podľa presného zamerania naším konštrukčným oddelením v spolupráci s architektmi.bar gastrotatry.sk